Παιδική ζωγραφική - Πηγάδι

Παιδική ζωγραφική - Αρχαιότητα

Μεγάλες Δημιουργίες από τους μικρούς μας Ζωγράφους

Παιδική ζωγραφική - Γιαπωνέζος

Θεατρικό εργαστήρι ΠΕΡΙΠΑΤΟΣ


Οι εγραφές για τα μαθήματα ζωγραφικής παιδιών και ενηλίκων άρχισαν!

Πληροφορίες στα τηλέφωνα 210 9954189 - 6974664041

Ζωγραφική Ενηλίκων
Μικρές Δημιουργίες από τους Ενήλικες Ζωγράφους!

ΖΩΓΡΑΦΙΚΗ

 
Η τέχνη της ζωγραφικής είναι πανάρχαια! Προϋπήρξε του λόγου και της γραφής, και αποτελούσε κυρίως μέσο απομνημόνευσης πληροφοριών και μετάδοσης γνώσεων.

Με την πάροδο των χρόνων και την εξέλιξη του πολιτισμού απέκτησε περισσότερο αισθητικό χαρακτήρα, με σκοπό να εκφράσει συναισθήματα, ιδέες και απόψεις και να χαρίσει αισθητική απόλαυση.

Το σχέδιο, τα χρώματα, η αισθητική της σύνθεσης εκφράζουν την εννοιολογική προσέγγιση του ζωγράφου, δηλώνουν τον τρόπο με τον οποίο αντιλαμβάνεται τον περιβάλλον του και τον εσωτερικό του κόσμο.

Το εργαστήρι μας έχει εντάξει το μάθημα της ζωγραφικής στις δραστηριότητες του, και λειτουργεί τμήματα για παιδιά προσχολικής και σχολικής ηλικίας καθώς και για ενήλικες.

ΠΑΙΖΟΝΤΑΣ ΜΕ ΤΑ ΧΡΩΜΑΤΑ...


Η ζωγραφική είναι μέσο έκφρασης που βοηθά τα παιδιά να εκδηλώσουν τον εσωτερικό τους κόσμο και να δημιουργήσουν διευρύνοντας τους ορίζοντες και τις γνώσεις τους.

Είναι τέχνη που μπορεί να διδαχθεί σε όλους και όχι μόνο σε όσους έχουν ταλέντο.

Τα παιδιά διδάσκονται σχέδιο, προοπτική, φωτισμό, χρώμα και διάφορες τεχνοτροπίες που τους δίνει τη δυνατότητα να πειραματιστούν διασκεδάζοντας.

Χριστίνα Πουλιάση

Ζωγράφος